torstai 28. huhtikuuta 2011

La Vallée Village - ostosparatiisi Pariisin kupeessa

SHOPPING

Nyt olisi korkea aika hankkia kevätvaatteita. Koko talven olen melkein elänyt "vain pari asua viikossa" -linjalla ostosreissuja vältellen. Nyt odotan inspiraatiota ja aurinko taitaa suorastaan pakottaa minut vaatekauppoihin. Talvivetimissä tulee kuuma. Ajatukset vievät väkisin Pariisiin.

Vajaan tunnin matkan päässä Pariisin keskustasta sijaitsee ostosparatiisi La Vallée Village, jossa monet huippumerkit myyvät tuotteitaan outleteissa tuntuvalla alennuksella. Tarjolla on vaatteita, kenkiä, koruja, asusteita ja laukkuja naisille, miehilla ja lapsille. Lisäksi on paljon urheiluvaatteita ja kodin sisustustuotteita.


Tarjolla ovat mm. Dolce&Gabbana, Max Mara, Kenzo, Burberry, Longchamp, Versace, Armani, Guess ja Furla...

Ostoskylä on avoinna päivittäin iltaseitsemään ja muutamana iltana kuukaudessa on pidennetyt aukioloajat.
Alennusmyynnit alkavat täälläkin tammikuun toisella viikolla ja kesäkuun loppupuolella ja alennukset saattavat tuolloin nousta jo -70 prosenttiin. Itse olen hankkinyt kylästä pari klassista, ajatonta juhlapukua ihan uskomattoman edullisesti alennusmyyntien myllerryksestä. Nyt vähän arveluttaa, mahdanko seuraavalla visiitilläni  ehtiä ostoskylään piipahtamaan.


Viihtyissässä kylämiljöössä voi levähtää italialaisesta Amorino-jäätelöstä nauttien ja Starbucks-kahvilassa istuskellen. Hieman yllättävää, että herkkumaailman brändit eivät ole ranskalaisia, mutta esimerkiksi kahvilakonseptia on kyllä sovitettu ranskalaiseen makuun ainakin miljöön ja tarjoilun osalta.


Alueelle on helppo tulla RER-junalla vaikkapa Charles de Gaulle Etoile asemalta Riemukaaren juurelta.
Linja on RER A4 ja oikea pysäkki on Val d'Europe, josta on hyvin viitoitettu n. 10 minuutin kävelymatka ostoskylään. Matkalla voi ensimmäisille ostoksille pysähtyä ja valtaisassa, tavallisessa ostoskeskuksessa, jonka läpi pääsee kylään kätevästi.


Ostoksia suunnitellen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti