sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Blue Lagoon -hoitoja Islannista

Islannin tuliperäinen maa on täynnä hyvää tekeviä mineraaleja ja islantilaiset ovat onnistuneet valjastamaan ne myös ihonhoitotuotteiden raaka-aineiksi.Kuumat geysirit puppuavat lämmintä vettä maan uumenista. Reykjavikin kupeessa, laavamassojen keskelle on syntynyt turkoosinsininen laguuni, jossa on luonnostaa lämmintä  ja mineraalipitoista vettä.

Laguunin yhteyteen rakennettu Blue Lagoon -kylpylä kutsuu ihmisiä uimaan lämpimien lähteiden vedessä. Samalla kylpylässä voi nauttia ihanista hoidoista ja herkullisista aterioista trendikkäässä ravintolassa.
Kylpylän ihanuuksien lisäksi päätin helliä itseäni sen tarjoamilla tuotteilla. Blue Lagoon -kuorintavoide koostuu maalämmön synnyttämästä levästä ja mineraaleista. Kuorintavoiteen hienon hienot kvartsikiteet kuorivat hellästi ihon pinnalta kuivuneen ja kuolleen solukon. Iho tuntuu kuorinnan jälkeen syväpuhtaalta ja pehmeältä.Samaan sarjaan kuuluu myös turkoosi suihkugeeli sekä ihania kylpysuoloja kotikylpyjä varten.
Monet ihotaudeista tai -ongelmista kärsivät ovat kokeneet mineraaipitoiset tuotteet auttaviksi, ihoa pehmentäviksi ja hoitaviksi. Itsekin kuulun tähän ryhmään, mutta nautin myös tuotteiden kosmeettisista ominaisuuksista ja tuoksuista.


Kylpylän myymälästä voi myös ostaa musiikkia, joka sopii rentouttavan kotikylvyn taustamusiikiksi.


Kylpyjen jälkeen ihoa on ihana kosteuttaa ja ravita hoitavilla vartalovoiteilla. Leväuutteiden ja kvartsipitoisen mudan ainesosat pääsevät vaikuttamaan ihon ylimpiin kerroksiin ja säilyttävät ihon kosteuden pitkään.


Blue Lagoon -tuotteita myydään kylpylän lisäksi Reykjavikissa sekä Keflavikin kansainvälisellä lentokentällä.
Blue Lagoon toimittaa tuotteita myös sähköpostitilauksesta eri puolille Eurooppaa. Yli 70 euron tilaukset toimitetaan perille ilman kuljetusmaksua, joten ostosten keskittäminen tai kimppatilaus kannattaa.


Terveisin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti