maanantai 26. maaliskuuta 2012

Aasian ihme: BB-voide - ilmiö myös Soulissa

Aasian maissa on syntynyt huikea ihonhoitobuumi: BB-voide, joka saa nimensä sanoista blemish balm. Sen voisi varmaankin kääntää "korjausvoiteeksi". Ginseng-pohjainen bb-voide oli kuumaa valuuttaa myös Koreassa ja siksi päätin tutustua siihen vähän tarkemmin viime viikon Soulin vierailullani.

Ginseng-pohjaista voidetta on alun perin ryhdytty käyttämään plastiikkakirurgiassa, laseleikkausten jälkitilan hoidossa sen ihoa pehmentävien ja  uusivien ominaisuuksien vuoksi. Aasiassa ja varsinkin kauneusleikkausten luvatussa kaupungissa, Soulissa, siitä on kuitenkin tullut hitti, kun filmitähdet ja mallit ovat paljastaneet käyttäneensä sitä. Ja siitä kosmetiikkateollisuus on nopeasti luonut siitä oman myyntimenestystuotteen.

Aasiassa korostetaan, että bb-voiden säilyttää ihon vaaleana ja tasoittaa siinä mahdollisesti olevat värivirheet. Lisäksi se toimii ihon kosteuttajana, meikkivoiteena ja aurinkosuojana samalla kertaa. Ihoa pehmittävä tuotteena se myös estää ryppyjen syntymistä.

Ja pitihän minunkin kokeilla. Ostin hehkuvanpunaisen, kullanväriseen pahvipakkaukseen pakatun BB Recovery Palmin. Pakkauksen mukaan siinä tulee kolme kärpästä yhdellä iskulla: whitening, anti-wrinkle ja sun protection. Kovin on aikaista sanoa, miten tämä voide toimii, mutta ainakin se tuntuu miellyttävältä iholla.


Lisäksi ostin ginsengiä sisältävää puhdistusvoidetta. Sen saippuamainen pehmeä vaahto tuntuu miellyttävältä, mutta tuoksu on hyvin aasialainen.
Hinnaltaan nämä tuotteet ovat suhtellisen edullisia, mikä saattaa myöskin olla osa niiden huikean suosion salaisuutta.Hauskaa oli tutustua Souliin myös idän kauneuskeskuksena.
Kauneusihmettä odotellessa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti