Aivan Pariisin riemukaaren kupeessa vilkkaan kauppakeskuksen kupeessa sijaitsee kuuluisan chefin mielenkiintoinen paikka herkutteluun.
Bonnes Fêtes -lomakaudella ravintola oli viimeistä paikkaa myöten täynnä. Pöytää piti odottaa hetki, vaikka olin tehnyt pöytävarauksen jo etukäteen.
- Je suis désolé!...Vuoden toiseksi kiireisin päivä, ei voi mitään! Ystävällinen, mutta tiukka hovimestari levitteli käsiään ja kohotti olkapäitään, oli pahoillaan. - Ottaisitteko lasilliset shampanjaa odottessanne. Ja mehän otimme:). Lomalla ei tunnettu aikatauluja ja uusi vuosi raksutti tuloaa.
Ja niin sitten sulavaliikkeinen, kiiltäväkenkäinen hovimestarimme sukkuloi pian paikalle tarjottimellaan kaksi kaunista lasia täynnä kuplivaa kuohujuomaa.
Lopulta sitten päästiin pöytään. Tai tarkemmin sanottuna tarkkailutiskille. Ja herkutteluhetki saattoi alkaa.
Amuse-Bouche - ylellisen pehmeä makuelämys tryffeliä.
Tässä leikataan taidokkaasti juhlakauden makuista alkupalapateeta.
Tässä puolestaan syntyy paikan ehdoton kuuluisuus: perunamuhennos, pomme purée. Eikä mikä tahansa muusi, vaan taidolla pienissä erissä vatkattu ja valmistettu perunapyree.
Tavallisen näköinen perunapyree, mutta ah, niin samettisen makuinen.
Kaunis kala-annokseni, joka sai perunapyreen kaverikseen.
Jälkiruoka oli pieni yllätyspommi.
Senkin sai vielä vatsaan mahtumaan, välijuustojenkin jälkeen:).
Senkin sai vielä vatsaan mahtumaan, välijuustojenkin jälkeen:).
Terveisin
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti